Vakantiehuis

Vrijstaand vakantiehuis met veel leefruimte

Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus kunnen wij tijdelijk geen groepen ontvangen in onze accommodatie. Wij snappen dat het voor vele gezinnen toch fijn is om een week of weekend in een andere omgeving te zijn. Daarom is het mogelijk om met uw gezin gebruik te maken van de accommodatie in de periode tot en met vrijdag 29 januari 2021

 

Wilt u gebruik maken van de accommodatie, dan heeft u de beschikking tot: living met open haard, ruime open keuken, ruime hal en slaapkamers/badkamers/toiletten naar behoefte. Tevens is er de mogelijkheid gebruik te maken van een aangepaste kamer/badkamer voor minder validen. Naast het luxe binnenverblijf bieden wij een ruim buitenverblijf met speelveldje, speelbos, speelschuur, visvijver en voetbal- en volleybalveld. het geheel is gelegen op een in bedrijf zijnde melkveehouderij.

 

Het dorp Holten ligt op 5 km afstand van het verblijf en bevindt zich aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Hier kunt u heerlijk fietsen, wandelen en genieten van de prachtige natuur. 

 

Voor boekingen of informatie kunt u contact opnemen met Jantina Scheperboer 06-37594732 of gebruik maken van het contactformulier (zie contact).

 

Wij stellen de volgende voorwaarden: 

- Wij kunnen slechts één gezin tegelijk ontvangen 

- Gasten dienen zich aan de gestelde richtlijnen te houden met betrekking tot het Coronavirus